Numworx is een product van Numworx Solutions. Wij ontwikkelen en implementeren dit online platform voor wiskundeonderwijs ten behoeve van diverse cliëntgroepen. Naast vele onderwijsinstellingen maken ook uitgevers van leermiddelen gebruik van de services van Numworx Solutions.

White label licenties: flexibiliteit

Van de Numworx software zijn licenties beschikbaar. Hiermee kunt u de functionaliteit naadloos en onder uw eigen merknaam integreren in uw wiskunde leerproducten. Diverse licentiemodellen zijn daarbij bespreekbaar.

Implementatie: plan en uitvoering

Wij bereiden de Numworx integratie in uw systemen en werkorganisatie voor en leveren vervolgens projectmanagement en ondersteuning voor uw integratieproject. Wij hebben door onze ervaring in de onderwijswereld uitgebreide expertise op het gebied van koppelingen met bestaande leersystemen.

Lees meer over het integreren van Numworx componenten.

Maatwerk: functionaliteit en content

U wilt bepaalde functionaliteit gebruiken die niet standaard aanwezig is? Of u heeft ideeën voor content die u niet met eigen mensen en middelen kunt realiseren? Numworx Solutions ontwikkelt maatwerk functionaliteit speciaal voor u. En onze onderwijsontwerpers kunnen content maken die precies past in de door u gevoerde wiskunde leermethode.

Cloud hosting: zonder zorgen

Desgewenst verzorgen wij de volledige ondersteuning van uw Numworx-gebaseerde omgeving. Op basis van een Service Level Agreement zorgen wij ervoor dat dit volgens afspraken beschikbaar is. U heeft geen omkijken meer naar de techniek. En voor vragen van docenten, auteurs en IT-ers hebben wij supportmedewerkers klaar staan. Onze zorg gaat net zover als u dat wilt.