Numworx present op NOT 2017

met Geen reacties

Save the date: 24 tm 28 januari.

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling NOT 2017 is dé vakbeurs voor professionals in het KO, PO, VO en MBO en wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Blijf bij in uw vak en registreer u voor gratis toegang. Numworx Solutions heet u hartelijk welkom in stand nummer 11.D056 (hal 11).

Directeur en hoofdontwerper Peter Boon zal tijdens deze beurs op 25 januari om 11.30 uur een presentatie verzorgen over Numworx, de digitale wiskunde omgeving. Numworx is de nieuwe naam van DWO, een oude bekende in het wiskunde onderwijs. DWO heeft de sprong naar een zelfstandige organisatie gemaakt en heeft grote ambities. Nieuwe functionaliteit en een nieuw abonnementsmodel staan op het vuur. In de presentatie gaat Peter in op hoe mensen wiskunde leren en hoe docenten met Numworx dat leerproces kunnen ondersteunen.

Meld u aan voor de NOT en registreer u voor een plaats bij de presentatie van Peter Boon. Het is gratis!
 
Aanmelden voor NOT 2017

 

Inhoudelijk programma NOT

Naast het exposantenaanbod biedt de NOT ook een breed inhoudelijk programma, dat is samengesteld door gespecialiseerde adviesraden en het onderwijspanel. Dit jaar gaan de lezingen over onder andere ‘Toenemende Werkdruk’, ‘Onderzoekend Leren, ‘Sociaal Emotioneel Leren’ en ‘Duurzame en Gezonde Scholen’. Daarnaast staan verschillende andere thema’s centraal tijdens de NOT 2017, waaronder ‘Het Jonge Lerarenplan’ en ‘ICT in het Onderwijs’.

 

not-overzicht-2

Tijdeljk 50% korting op Numworx

Gebruikt u DWO of Numworx nog niet? Profiteer dan van het tijdelijke beursaanbod: 50% korting op de abonnementskosten gedurende het eerste jaar (van het toch al zeer vriendelijk geprijsde abonnement). Voor slechts 125 euro verzekert u uw school of instelling van een geavanceerde online leeromgeving voor wiskunde onderwijs.

Eerst nog meer zien of horen? Kom dan naar onze stand op de NOT en mis de presentatie van Peter Boon niet.
 
Aanmelden voor NOT 2017

 

Nu meteen een abonnement nemen?
Start een abonnement